Ouderparticipanten

Binnen de Wâldswalkers zijn we altijd opzoek naar extra handen om de activiteiten voor onze leden mogelijk te maken.

Heb je een uurtje over en wil de dit op een goede en dankbare manier besteden? Kijk dan eens tussen deze lijst van verschillende dingen waar wij goede hulp kunnen gebruiken!

Je hoeft natuurlijk niet per se ouder of verzorger te zijn van een van onze leden. Iedereen is welkom!

Vacatures

Wil je leiding worden bij de Wâldswalkers? Kijk dan of er iets voor je tussen staat of neem contact met ons op. Staat er niets tussen wat je leuk lijkt? Geen zorgen! Neem contact met ons op en we zoeken een goed plekje.

Speltakleiding
Groepsbegeleider
Welpenleiding

Speltakvertegenwoordiging

Tenminste twee keer per jaar houden wij een groepsraad. In deze vergadering worden belangrijke beslissingen genomen met betrekking tot de activiteiten waar we aan mee gaan doen, grote aankopen die gedaan worden, het benoemen van leiding en bestuursleden en worden algemene mededelingen gedaan.

In de groepsraad zitten alle leden die een functie binnen de groepsvereniging vervullen tezamen met één vertegenwoordiger per speltak met minderjarige leden.

Wil je meepraten over de randvoorwaarden binnen de groep? Dan zoeken we jou! Neem contact op via het contactformulier of met de leiding van de speltak van jouw eigen zoon of dochter.

Schoonmaakavonden

Elke zes weken wordt er op woensdagavond een schoonmaakavond georganiseerd. Tijdens deze avond maken we een zo groot mogelijk deel van het hele clubhuis schoon om de leiding hiermee wat te ontlasten.

Een schoonmaak avond duurt gemiddeld van 19:00u tot ongeveer 21:00u. Korter kan natuurlijk ook, alle hulp is welkom!

Wil je ons helpen om de leden in een schone en opgeruimde omgeving te laten spelen? Neem dan contact op via onderstaande knop!

Mediateam (commissie)

Kort geleden is het mediateam opgericht. Het mediateam verzorgt de inhoud van de facebookpagina, de website, instagram, youtube en het (nog uit te geven) clubblad 't Lopend Vuurtje.

Vind je het leuk om foto's te maken of mensen te interviewen en alles samen met de rest van het mediateam tot een geheel te maken? Meld je dan aan via onderstaande knop!

VOC (commissie)

De VOC is verantwoordelijk voor het onderhoud en de vernieuwingen van ons clubhuis. Denk aan het vervangen van een stopcontact tot het plaatsen van lantaarnpalen.

Heb jij een linker- én rechterhand? Ben jij een echte Bob de Bouwer? Neem dan contact op via onderstaande knop en help de VOC.

Kookouders

Tijdens sommige kampen is het gewoon ontzettend fijn om terug te komen van een activiteit en dat het eten klaar staat. Tijdens het Groepsweekend hebben we altijd een kookploeg die het eten verzorgd van A tot Z voor de leden, leiding en overige hulptroepen.

Ben jij een echte Julius Jaspers? Of vind je het gewoon leuk om voor groepen te koken? Neem dan contact op via onderstaande knop en en verdien je kookinsigne!