Groepskleding

T-shirts, truien & vesten

Alle groepskleding wordt gedrukt via Druk en Deco (https://www.drukendeco.nl/). Neem ook eens een kijkje in de rest van het assortiment!

 

Iedereen krijgt zijn eigen naam gedrukt op de kleding. Hou er dus rekening mee dat je de goede naam invuld bij de bestelling!

 

Klik hier om naar de webshop te gaan of kopieer de link in de adresbalk (https://www.drukendeco.nl/webshop/scouting-drachten)


Uniform & das

Bij scouting dragen we naast de groepskleding ook een algemeen uniform. Hiermee laten we zien dat iedereen gelijk is! Het uniform is voor alle speltakken blauw, met uitzondering van de bevers, zij hebben een rood uniform. Daarbij hebben we allemaal een paarse das met drie gele turven.

 

Om de (verzend)kosten laag te houden kopen we regelmatig centraal in. Heb je nog geen uniform, das of turven? Neem dan contact op via het onderstaande contact formulier. Bestellen? Dat kan ook via dit formulier. Gebruik onderstaande knoppen om te kijken welke maat je nodig hebt en geef dit aan in het formulier. Zelf bestellen mag natuurlijk ook.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Over druk en deco...

Mijn naam is Celia Hiemstra -de Vries. Ik ben getrouwd met Rutger Hiemstra en heb samen met hem 2 dochters, Amber en Tessa.

 

Eind 2018 ben ik begonnen met het bedrukken van kinderkleding. Dit in eerste instantie als hobby, maar deze hobby liep al heel snel uit de hand. Sinds mei 2019 is mijn eigen bedrijf officieel en sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam 'Druk en Deco'.

 

Ik bedruk kinderkleding, kleding voor volwassenen, bedrijfskleding, maar ook decoratie zoals bijvoorbeeld tekstborden, lampjes, lantaarns, kerstballen, mokken, zeepflesjes. Daarnaast sta ik ook op verschillende braderieën.

 

Vanaf 2020 mag ik de kleding voor de scoutinggroep gaan drukken!

 

Dit doe ik met erg veel plezier. Het gaat dan om truien, vesten en T-shirts, je naam komt voorop de borst en het logo van de groep komt groot op de rug.

 

Kijk ook eens rond op mijn website https://www.drukendeco.nl/